Продукти:
200г пилешко месо /бяло месо или от бут/
200г гъби
80мл вода
20мл соев сос
кашкавал
брашно за овалване
2с.л. масло
2с.л. зехтин
Нарежете месото на кубчета, а гъбите на филийки. Оваляйте месото в брашното и изтупайте от излишното. Загрейте мазнината и запечатайте месото докато добие златист цвят. Прибавете гъбите и разбъркайте. Добавете течностите, намалете силата на огъня, покрийте с капак и оставете 5-6 мин. да се готви. Може да го хапнете така
или да прехвърлите готовото месо в подходяща тавичка, да покриете щедро с настърган кашкавал и да печете до разтапянето му.
Който и вариант да изберете, резултата е бързо, лесно и вкусно приготвена храна. Да ви е сладко!
Адаптирано от "Бон Апети"
200г пилешко месо /бяло месо или от бут/
200г гъби
80мл вода
20мл соев сос
кашкавал
брашно за овалване
2с.л. масло
2с.л. зехтин
Нарежете месото на кубчета, а гъбите на филийки. Оваляйте месото в брашното и изтупайте от излишното. Загрейте мазнината и запечатайте месото докато добие златист цвят. Прибавете гъбите и разбъркайте. Добавете течностите, намалете силата на огъня, покрийте с капак и оставете 5-6 мин. да се готви. Може да го хапнете така
или да прехвърлите готовото месо в подходяща тавичка, да покриете щедро с настърган кашкавал и да печете до разтапянето му.
Който и вариант да изберете, резултата е бързо, лесно и вкусно приготвена храна. Да ви е сладко!
Вкусно, много вкусно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
ИзтриванеМнооого вкусно и любимо,Диди!Хубава седмица с много слънце и усмивки!
ОтговорИзтриванеМного любимо!
ОтговорИзтриване