И да похапнем ... Авокадо мус

Продукти:
1 бр. голямо авокадо
1-2 скилидки чесън /според вкуса ви/
3 с.л. нарязан магданоз
1/3 ч.ч. препълнена гръцки йогурт
1с.л. прясно изцеден лимонов сок
3 с.л. зехтин
1/4ч.л. сол
бял пипер на вкус
айрян

Почистете авокадото от кората и костилката. Нарежете го на кубчета. В купата на блендера сложете всички продукти без айряна и пасирайте до консистенцията на мус. Опитайте, ако е нужно добавете сол или пипер. Ако ви се стори много гъсто може леко да го разредите с малко айрян. 
Бързо, лесно, а толкова вкусно. Чудесно допълнение към печени меса или зелена салата.

Коментари