И да похапнем ... Солени трюфели

Продукти:
220г крем сирене
150г сирене фета
2с.л. меко масло
1с.л. ситно нарязан копър
1 скилидка пресован чесън
черен пипер

за пълнеж:
сварени пъдпъдъчи яйца
едри маслини без костилки

за овалване:
ситно смлени орехови ядки
или едро смлени лешници
Смесете двата вида сирена и маслото. Овкусете с копър, чесън и черен пипер. 
Загребете от сместа една препълнена супена лъжица. Сложете в средата едно яйце или една маслина и притеснете. Оформете топка с размерите на орех. Оваляйте в ситно смлените орехови ядки или в смлените лешници.
Охладете за поне час.
Да ви е сладко!

Коментари

Публикуване на коментар