събота, 25 февруари 2012 г.

И да похапнем ... Нудълс с бекон и гъби


Продукти:
200г. нудълс
200г. гъби
100г. бекон
100г. топено сирене
100мл. прясно мляко
3с.л. масло



Кипнете 2л. подсолена вода и варете нудълсите за около 3 мин. Изключете котлона и оставете така докато приготвите плънката.
Нарежете гъбите и бекона на кубчета и ги запържете до златисто. Прибавете млякото и го оставете да кипне. Добавете топеното сирене, нарязано на шайби и бъркайте докато сиренето се стопи. 
Извадете и отцедете нудълсите. Прибавете ги към сметановата смес. Разбъркайте. Оставете да къкри около минута, за да се смесят продуктите. 
Може да сервирате поръсени с пармезан или кашкавал.
Да ви е сладко!




2 коментара:

  1. На една вълна сме, Диде. И у нас от два дни макаронести ядем.
    Много са апетитни твоите!
    Приятни почивни дни ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Пепи! Явно сме на една вълна :)))
    Аз стягам багажа и ще пътувам към твоя край, така че наистина ще са приятни почивните дни :)
    Хубави почивни дни и на теб!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...