tag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post6256762360219762264..comments2024-03-06T15:10:55.149+02:00Comments on И да похапнем...: И да похапнем ... Сочен сладкиш с кайсииDiana Stoyanovahttp://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-4255444788830359432019-07-04T12:18:59.607+03:002019-07-04T12:18:59.607+03:00Благодаря за споделена та вкусно тия. Благодаря за споделена та вкусно тия. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11754264396613794939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-30712948525249131712019-06-21T00:02:19.599+03:002019-06-21T00:02:19.599+03:00Благодаря Ви за разкошната рецепта! Сладкишът стан...Благодаря Ви за разкошната рецепта! Сладкишът стана повече от превъзходен!!! :-)beniiihttps://www.blogger.com/profile/18332758809095921204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-56339725476719091562015-07-16T15:52:14.651+03:002015-07-16T15:52:14.651+03:00Малко късно за Ани, но ако някой няма друг подходя...Малко късно за Ани, но ако някой няма друг подходящ съд за сладкиша, а само тортена форма, то спокойно може да се пече и в нея, просто я застелете с хартия за печене. Успех, сладкишът наистина е невероятен.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-52336068313751563432015-07-12T20:38:10.985+03:002015-07-12T20:38:10.985+03:00Здравейте!
Направих сладкиша, получи се великолепе...Здравейте!<br />Направих сладкиша, получи се великолепен!!! Току що унищожихме половината с детето :) И на външен вид е страхотен, но на вкус е направо неустоимо блаженство! Много благодаря за рецептата, аз хич не съм по сладкишите и този божествен резултат ме изненада много приятно!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-16091760692110167172014-09-01T16:40:55.800+03:002014-09-01T16:40:55.800+03:00Благодаря, Диди! Основният виновник си е съдинката...Благодаря, Диди! Основният виновник си е съдинката проклета, а и тя е с диаметър 28см. Правих го в нея, тъй като всички други тавички са ми големи, но ще трябва да се снабдя и с по-мъничка явно. Благодаря и за уточнението за вместимостта на чашата - така даже ще ми е по-лесно, защото така или иначе ползвам разграфено контейнерче за кърма от 200мл :) Иначе карамелът го направих отделно, като замених бялата захар с кафява и следих да потъмнее и да се посгъсти преди да сложа маслото, после го излях във формичката, наредих прасковите и по-нататък вече споделих... Та, моля, друг да не прави като мен, освен ако не е мазохист!!! А аз пак ще го направя и ще си изям поне 1/4 от него, та да наваксам! Благодаря, Диди и най-добри пожелания! <br />Поздрави - АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-9517664304410370172014-08-31T21:59:53.925+03:002014-08-31T21:59:53.925+03:00Здравей Ани! Безкрайно съжалявам за несполучливия ...Здравей Ани! Безкрайно съжалявам за несполучливия опит на сладкиша. Ако аз пробвам десерт и преживея това фиаско никога не бих го пробвала отново :). Благодаря за ентусиазма ти да опиташ отново. Твоите приключения около десерта ме накараха да го изчета отново, за да проверя дали не съм пропуснала нещо при описанието на рецептата. Може би трябва да направя някои малки уточнение - чашата, която използвам е с вместимост 200мл, тавата в която пека сладкиша е с диаметър 22см. Винаги приготвям карамела в отделен съд. Когато е готов го разпределям на дъното на тавата, в която ще пека сладкиша, подреждам плодовете и разпределям кексовата смес върху тях. Може да пробваш най-напред без да оцветяваш сместа, нека е само в един цвят. И моля те него прави в разкопчаваща се тортена форма, а в обикновена тавичка :). <br />Сърдечни поздрави и пожелавам успех!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-33108746906784105352014-08-31T01:28:09.481+03:002014-08-31T01:28:09.481+03:00Привет!
Опитах сладкиша,но при мен изобщо не се по...Привет!<br />Опитах сладкиша,но при мен изобщо не се получиха нещата :( Та сега нищя "що така бе Миме" се изложих. В колко голяма тавичка го пекохте? Аз спазих точно рецептата, като моята чаена чаша беше от 240мл. Но карамелът ми дойде като че ли много и плодовете плуваха направо, а сместа ми дойде малко и като започнах да редувам двата цвята около 1/3 от формата ми остана празна. Като поразклатих леко уж да се разнесе към краищата, прасковите и карамела почнаха и те да плуват и оставих както си беше. И за да бъде фиаското ми пълно (или това всъщност беше основната причина може би) формата, в която пекох и която всъщност е форма заторта със свалящ се борд, реши, че ще пропуска и при печенето започна да прокапва карамела и до края на печенето у нас стана предпожарна обстановка-едва се гледаше от пушилката, миризмата на изгоряла захар проникна навсякъде, а фурната се сдоби с един пръст твърди изгорели образувания почти по цялото дъно :) Не че не си хапнах от краищата, където имаше прасковки (поради липсата на кайсии), ама това си беше едно доста твърдо тиклаво и сухичко нещо, а не разкошотията, дето се бях наточила. Та на, оплаках се как се изложих като кифладжийче, и ще помоля за диаметъра тавичката, дето се е пекло това апетитно сладкишче по-горе, че да пробвам пак :)<br />Поздрави - АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-44138684661024486932014-07-01T07:47:07.219+03:002014-07-01T07:47:07.219+03:00Благодаря Анонимен, толкова ме зарадва! Доволна съ...Благодаря Анонимен, толкова ме зарадва! Доволна съм, че десерта се е харесал.<br />Хубаво лято ти пожелавам!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-86079117085022442012014-06-15T13:45:52.660+03:002014-06-15T13:45:52.660+03:00Страхотен е! Днес го направих и е невероятно вкусе...Страхотен е! Днес го направих и е невероятно вкусен! Благодаря много за рецептата :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-80165985740191774282013-08-05T07:54:31.914+03:002013-08-05T07:54:31.914+03:00Мили приятели благодаря ви , че надникнахте в моет...Мили приятели благодаря ви , че надникнахте в моето кътче и харесахте десерта ми!. Прегръщам ви сърдечно и сервирам парченце на всеки, а защо не и две :)))<br />Rosita gracias!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-60814025422168351572013-07-30T20:36:35.621+03:002013-07-30T20:36:35.621+03:00
Es una delicia verdaderamente suculenta,exquisit...<br /><br />Es una delicia verdaderamente suculenta,exquisita e irresistible,abrazos y saludos.<br />Rosita Vargashttps://www.blogger.com/profile/00517797117525636948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-81306630066235466432013-07-08T14:25:57.790+03:002013-07-08T14:25:57.790+03:00Аз,Диди,с тези карамелени сладкиши направо ме бодв...Аз,Диди,с тези карамелени сладкиши направо ме бодваш в сърцето!Ама то цвят,ама то карамел,ама то сочност,как да не се възхитиш?Удивителен е!Хубава юлска седмица,мила!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-24186896497814337332013-07-08T09:55:24.533+03:002013-07-08T09:55:24.533+03:00Супер, правила съм това само с компот, ще го пробв...Супер, правила съм това само с компот, ще го пробвам и така, благодаря за рецептата!Поздрави!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-84520927393547423582013-07-08T09:44:51.866+03:002013-07-08T09:44:51.866+03:00Винаги е удоволствие да се твори с деца! И за фина...Винаги е удоволствие да се твори с деца! И за финал този разкошен сладкиш! Прекрасна нова седмица!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-52798329295155327802013-07-07T13:37:08.219+03:002013-07-07T13:37:08.219+03:00Дианче, много ми хареса, а и аз се уредих с касетк...Дианче, много ми хареса, а и аз се уредих с касетка кайсии :) Изглежда наистина много сочен и неустоим. Ще го направя задължително. Поздрави и приятен ден!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-574969888001210712.post-82039475114899835932013-07-07T10:42:31.263+03:002013-07-07T10:42:31.263+03:00Прекрасен е, Диди, толкова сочен и вкусен изглежда...Прекрасен е, Диди, толкова сочен и вкусен изглежда, просто блаженство...<br />Сърдечни поздрави и хубава неделя! ;)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com